Livrare prin serviciul de curierat rapid

Transportul este asigurat prin serviciul de curierat rapid oferit de  Urgent Cargus, Sameday, Pallex, de luni pana vineri intre orele 9.00-18.00. Comenzile plasate pana in ora 13.00 vor fi trimise catre client in aceeasi zi, cele care vin dupa ora 13.00 vor fi trimise a doua zi. In cazuri exceptionale ce nu depind de noi, timpul de livrare se poate decala pana la 72 ore. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Urgent Cargus, Sameday Costul trasportului de baza a inui colet este de 20 lei, doar in aria de acoperire a curieratului. (Costul kilomentrilor suplimentari, va fi calculat separat de catre firma de curierat.)

Pentru comenzi in volume mai mari ce necesita paletizarea produselor, transportul acestora se va face prin serviciul oferit de Pallex, valoarea transportul se va factura catre client in functie de cantitate si adresa de livrare. Costul livrarii va fi achitat de catre client. Descarcarea intra in sarcina clientului, fiind marfa paletizata se impune descarcarea cu mijloace mecanizate. In lipsa acestora clientul va cere ca masina de livrare sa fie dotata cu lift pentru a putea descarca marfa. In cazul in care clientul nu asigura descarcarea produsului si se apeleaza la depaletizarea de catre reprezentantul Pallex, costul este de 30 lei si este asigurat de catre client.